23 Aralık 2016 Cuma

ABC Parfümia Konsatre Yumuşatıcı-Zarif Orkide

Herkese merhaba, bugün sizlere severek kullandığım hem fiyatıyla hem de performansıyla kalbimde taht kuran ABC markasına ait konsanre serinin zarif orkide isimli yumuşatıcısından bahsedicem.

ABC Parfümia Konsatre Yumuşatıcı-Zarif Orkide

Yumuşatıcıyı genellikle havlularda ve çarşaflarda kullanıyorum. Benim için bir yumuşatıcıda verdiği yumuşaklığın yanı sıra kalıcı kokusu da önemli. ABC markası çok eskilerden beri var. Son birkaç yıldan beri bu markanın ürünleri A101 marketlerinde satılıyor. Bende bu markanın yumuşatıcılarını geçen seneden beri severek kullanıyorum. Mor, mavi ve pembe rengine yenisi eklenen bu beyaz renkli zarif orkide isimli yumuşatıcı içlerinde en sevdiğim oldu. Çok yoğun bir kokusu var. Eğer ki çamaşırlarınızın yoğun kokmasını seviyorsanız bu ürünü seveceğinizi düşünüyorum. Bunun dışında markanın bu yumuşatıcılarının kokuları uzun süre kalıcı. Fiyatı 3.45 tl olan bu ürünü ben çok sevdim. Sizde severek kullandığınız yumuşatıcıları yorum olarak bırakırsanız kullanmadıklarım varsa onları da denemek isterim. Sevgiler...

20 Aralık 2016 Salı

Huggies Natural Care Islak Mendil

Herkese merhaba, bugün güne kötü başladım bloğumun instagram hesabı kurallara uymadığımdan dolayı kapatılmış. Nedendir anlamadım fotograflar bana ait kimsenin etkisine sütlüsüne karışmam neden oldu hiç bir fikrim yok! Dün birisi başlattığım çekilişe küfür etmiş bende engellemiştim. Şikayet ederek kapatılmış olabilir mi bilmiyorum. İlk defa böyle birşeyle karşılaştım. İtiraz ederek mail gönderdim umarım olumlu cevap alırım yoksa çok üzülücem 4 yıldır verdiğim emek paylaştığım resimler gidicek. :(

Huggies Natural Care Islak Mendil
  Bugün sizlere evde severek kullandığım Huggies markasına ait natural care ıslak mendilinden bahsedicem. Huggies markasına ait ıslak mendilleri bundan 3 yıl önce evde kullanmak için alırdım. En sevdiğim yanı kalın havlu şeklinde olmasıydı fakat daha sonraları mendiller baya incelli. Yapıları fazla ıslak kaldığı için almayı bırakmıştım. Geçen sene bu zamanlar markanın bu ürününü bir arkadaşımda kullandım ve çok beğendim. Yapısı eskisi gibi kalın ve pamuklu ( elinize aldığınızda çok kolay parçalanıyor bu da pamuk oranının daha fazla olmasını gösteriyormuş) Kokusu deseniz çok güzel. Öyle yapı olarakta çok fazla ıslak değil. Tam kıvamında bizim evimizin vazgeçilmezi oldu. Eğer marketlerde denk gelirseniz bir şanş verin derim bu ürüne. :) Sevgiler...

9 Aralık 2016 Cuma

Redist Keratin Yağı

Herkese merhaba, birkaç ay önce siyah beyaz bir hayat bu blogunun yazarı çok sevdiğim blogger arkadaşım Kübra'nın bloğuna konuk olmuştum. Bloğunda redistin keratin yağından bahsetmiştim. Okumayanlar varsa diye bir de kendi bloğumdan aynı yazıyı paylaşıyorum.

Redist Keratin Yağı

 Redist markasını ilk defa bu ürünle tanıdım.Bu ürünü kuaförümün önerisiyle aldım.İnce telli,çabuk yağlanan,birçok kez işleme maruz kalmış oldukça yıpranmış saçlarım var. Bu yağın içinde bulunan keratin saçlardaki bozulmuş olan keratin tabasını tekrardan onararak yıpranmış olan saçların kopma ve kırılmalarını önlüyor.Peki senin saçlarında bu vaadı yerine getirdimi derseniz,size evet diyebilirim. :) Ürünün üzerindeki kullanım şeklinde banyodan sonra nemli ya da kuru saça fındık büyüklüğünde ürün alarak saç uçlarına sürülmesi gerektiği yazıyordu.Ben uzun bir süre bu şekilde kullandım.Sadece nemliken  uçlarına sürüp öyle kurutuyordum.Fakat sonradan yakın bir arkadaşım kuruttuktan sonra da az bir miktarı şaç uçlarıma uygulamamı bu şekilde daha güzel sonuç alabiliceğimi söyledi.Gerçekten de bu şekilde kullandıktan sonra saçlarım hem daha canlı,parlak,yumuşacık ve sağlıklı görünmeye başladı.Saçlarımda açıcı işlemi olmasına rağmen uzun zamandır saç uçlarımda kırılma,kopma (hani derler ya tülü tülü ) olmadı. Ben çok memnun kaldım.Bu arada çokta güzel bir  cam ambalajı var.Cam içinde bulunan ürünler her zaman bana her zaman daha sağlıklı gelir. Bu nedenle ürünü daha çok sevmeme sebeb oldu. Fakat bir dezavantajı var ki son zamanlarda bitse artık dedirtti bana. Eğer ürün saç diplerinize gelirse çok çabuk yağlandırıyor.Bunun dışında hiçbir olumsuz yanını görmedim.

Redist Keratin Yağı

 Redist markasına ait birçok saç bakım ürünü var.Ben bir daha ki sefere argan yağını almayı düşünüyorum.Bu ürün içinde güzel yorumlar okudum. :) Yanlız size küçük bir tavsiyede bulunucam. Eğer redist markasına ait ürün almak istiyorsanız internette fiyatlarını mutlaka araştırın. Ben kuaförümden 45 tl ye almıştım.Aynı ürün internet sitelerinde 20-30 tl arası değişiyor. :) 



5 Aralık 2016 Pazartesi

Bübchen El / Yüz Nemlendirici Sütü

Herkese merhaba,bugün sizlere aslında oğlum için aldığım fakat uzun zamandır kendim için kullandığım Bübchen markasına ait el / yüz nemlendirici sütünden bahsedicem.

Bübchen El / Yüz Nemlendirici Sütü

Oğlum doğmadan önce vücut bakımı için bübchen markasının hem yağını hem de el / yüz nemlendirici sütünü almıştım. Sütü o kadar çok beğendim ki oğluma da kendime de banyo sonrası çok severek kulandım. :) Hatta en çok ben kullandım. Ürünün en sevdiğim yanı hem yüz de hemde vücütta kullanılabilir olması. Ürünün nemlendirmesi çok güzel sürdükten kısa bir süre sonra hemen emiliyor. Ve yumuşacık yapıyor. Kokusu deseniz çok temiz, bebek kokusu gibi. En önemlisi içinde boyar madde ve koruyucu içermemesi.Ayrıca sentetik parfüm ve mineral yağ içermiyor.  Bitkisel doğal içerikli olan bu markanın çoğu ürününü çok severek kullandım. 

Bübchen El / Yüz Nemlendirici Sütü

Siz banyo sonrası vücut nemlendirmesinde ne tercih ediyorsunuz yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim. Sevgiler...