26 Şubat 2012 Pazar

Ruj Günlüğü :::## 1 ##:::

Bu benim ilk yazım ne kadar heyecanla yazıyorum... :) Elimde bir sürü kozmetik ürünü eskiden her alışverişimde aa bu güzele benziyor at sepete, aa bu iyimiş at sepete bir dünya ürün oldu kimini kullanmadan beğenmediğim için,kimi bozulduğu için çöpe gittiler.Sonra bloglarla tanıştım ve uzun zamandır beğenilen ürünlerin yorumlarını okuyarak ürün alıyorum.İnanılmaz derece faydalı oldu benim için.En azından artık gereksiz şeylere para vermiyorum.Ben de belki birkaç kişiye faydam olur diyerekten bu blogu açtım.Elimdeki ürünlerin yorumunu yaparak blog hayatıma başlamak istiyorum....Umarım beğenirsiniz... :))



Flormarın Long Wearing serisinden L25 numaralı içinde ışıltıları olan pembe renk bir ruj.Severek kullanıyorum kendisini.Bu seri uzun süre kalıcı,fiyatı da gayet makul  ben 12 tl ye almıştım.Hem hesaplı hem de kalıcı olsun rujum diyorsanız deneyin derim.




2 yorum:

  1. long wearing den memnun kalan çok kişi duydum, sanırım benim de almam şart oldu. ben rujda en çok kalıcık arıyorum çünkü. bir de kuru dudaklarıma rağmen iyi olursa tadından yenmez :)

    YanıtlaSil
  2. Kalıcılığı fiyatına göre gayet iyi.Fakat nemlendirmesi çok iyi değil.Ben sürmeden 10 dk önce dudağıma nivea çilekçi parlatıcımı sürüyorum.Sonra onu peçeteyle hafifçe alıp rujumu sürüyorum. :)

    YanıtlaSil