28 Mayıs 2012 Pazartesi

Ürün Tavsiyesi ::::# # :::::Flormardan Takma Kirpik




3 ay önce flormardan 6 tl ye takma kirpik almıştım.Bir türlü takmayı becerememiştim.Bende sinirlenip bir kenara koymuşum bugün eşyalarımı toplarken buldum.Göz kapağıma büyük geldiği için her iki kirpikten azıcık kestim göz kapağıma göre ayarladım.Ve zafer benim taktım... :) Hemde çok güzel oldu.Gerçekten bir kirpik nasıl da bakışları değiştiriyormuş.Ve sizler için bu mutlu anlarımı fotoladım.Bakalım benim kirpiklerimi beğenecekmisiniz.2 çesidi var.Bence fiyatı oldukça uygun deneyin derim.Benimkisi 102 numara.Aşağıdaki fotoda çesiştleri ver almaktadır.( Yukarıdaki ve aşağıdaki görsel flormarın sitesinden alınmıştır.)




Ve bunlarda benim fotolarımm :)














16 yorum:

  1. çok güzelmiş şekerim bende alıcam:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takılışında diyor ki yapıştırcıyı sür beklet tak,fakat bekletince takılmıyor bir türlü azıcık yapıştırıyla takma kirpiğin diplerine uygula hemen cımbız yardımıyla yapıştır.Büyük gelirse göz kapaklarına kes ki o zaman daha iyi duruyor.Ve rahatsız etmiyor.Bir de yapışkanından hiç korkma hemen çıkıyor. :) Ha birde unutmadan önce kirpiklerine rimel sür sonra tak.Takma kirpiği rimellemene gerek kalmaz. :) Ben takmak için baya bir cebellenince uzman olucam neredeyse artık :)

      Sil
  2. bence gayet doğal durmuş güle güle kullan blogun da hayırlı olsun takipteyim :)

    YanıtlaSil
  3. çok doğal durmuş kesinlikle denicem bende

    YanıtlaSil
  4. bende bi ara takma kirpik kullaniyordum, özelliklede özel günlerde. ama artik kullanmiyorum cünkü cogu takma kirpikler cok yapmacik duruyor. seninkiler cok güzel ve dogal durmus!:)
    sende benim bloguma ugrarsan eger cok sevinrim, belki blogumu begenirsin ve birbirimizi takip edebiliriz, ben takipe aldim seni:)


    uyuyakalanguezel.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum bu güzel yorumun için hemen sayfana ışınlanıyorum.Sevgiler.. :)

      Sil
  5. Muhtesem gorunuyor!!! Bende alacam :)))

    julianinguzellikdefteri.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. çok doğal durmuş ya bende hemen alıcam valla :)

    YanıtlaSil
  7. çok doğal durmuş fiyatı da çok iyi ben revlonun kullanıyorum onun biraz tuzlu ben de bunu denicem artık :)) güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  8. Merhaba, bende çok kere denedim takmayı; fakat takma kirpikleri hep heba ettim.
    Tüm göz kapağım beyaz beyaz yapıştırıcı oldu, sonra bir de uğraş dur o beyaz yapışkanı çıkaracağım diye. Bir de elime de yapıştı kirpik deli oldum:)
    Nasıl becereceğim bilmiyorum ama bende deneyeceğim bu yazını okuyunca :)
    Bu arada, ne kadar süre kalıyor? Ve bir kısmı falan bir süre sonra çıkarsa ne yapılabilir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,flormarın yapıştırıcısının rengi siyah bu bence avantaj sağlıyor.Çünkü siyah eyeliner çekince beyazlık yerine siyah yapıştırıcı eyelinerla kayboluyor ve doğal duruyor.Ben kirpiği takarken kirpiği cımbızla tutuyorum ve ellerimde yapıştırıcı olmasın diye cımbız yardımıyla yavaşça takıyorum.iyi yapışırsa bütün gece dayanabiliyor.Fakat her yerine yapıştırıcı gelmezse 10-15 dk ya kadar yapışmayan yerler çıkıyor.O yüzden yapışkanı bol sürmek lazım.Flormardan ben çok memnun kaldım.Hem fiyat hem de performans açısında alınabilecek bir ürün.Umarım yazdıklarım sorularına cevap olmuştur.Sevgilerr... :)

      Sil
  9. Bir kere mi kullanabiliyoruz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dikkatlı çıkarırsan 7-8 kere kullanıyorsun :)

      Sil
  10. çok beğendim bende almayı düşünüyorum:) takipçinizim bende beklerim http://birfiskelezzet.blogspot.com/ sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  11. ilk defa böyle doğal takma kirpik gördümm :)

    YanıtlaSil