10 Temmuz 2013 Çarşamba

Ürün Keşfi :::##:::Superdrug Mud Therapy Mask:::##:::

   Merhaba canlarım,ramazan ayına girmiş bulunuyoruz.Herkesin ramazan ayı mübarek olsun.Aydın da hava çok sıcak dün arabanın termometresi 41.5 dereceyi gösteriyordu. Allah oruç tutan herkesin yardımcısı olsun.Bugün sizlere uzun zamandır severek kullandığım watsonslarda satılan superdrug mud therapy kil maskesini tanıtıcam.


   Bu ürünle geçen sene tanıştım.Aldığımdan beri de devamlı kullanıyorum.Kil maskelerini oldum olası çok severim.Sivilce problemi çeken birisi olarak kil maskeleri çıkan sivilcelerimi kurutuyor.



   Watsonsta maske arayışı içindeyken bu seri dikkatimi çekmişti,bir çok çeşidi mevcut ben derinlemesine temizleyen kil maskesini aldım.Haftada en az 1 kere uygulamaya özen gösteriyorum.




   Maskeyi uyguladıktan sonra yüzünde bir gerginlik oluyor.15 dk bekledikten sonra ılık suyla yıkıyorum ve yüzüm parlak, diri ve yumuşacık oluyor.Eğer ki yeni çıkan sivilcelerim varsa onları o gün içinde kurutuyor.Ve bir süre sonra pul pul dökülüyor.Hassas bir cilde sahip olmama rağmen her hangi bir yan etkiyle karşılaşmadım.Bu yüzden hassas ciltlerde gönül rahatlığıyla kullanabilir.eğer uygun fiyatlı bir kil maskesi arayışı içindeyseniz bu seri tam size göre derim :)

Ve maske uygulamış ben :D :D

8 yorum:

  1. Canım çok şekersin ya :) Ben de sivilce problemi çekiyorum ama uzun zamandan beri korkumdan doktorun verdikleri haricinde hiçbir şey sürmüyorum suratıma :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederimmm.sivilce tedavisi görüyorsan yüzün normalden daha da hassastır şimdi,bence doktorun verdiklerinden başka bir şey kullanma alerji falan yapar birde:(

      Sil
  2. Kil maskelerine bayılıyorum en sevdiğim maske çeşidi diyebilirim :) güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende çok seviyorum. kil maskesinin verdiği gerginlikten dolayı sanki yüzüm iyice temizlenmiş bütün gözeneklerim açılmış gibi hissediyorum. :)

      Sil
  3. uygulama fotosu çok iyi :)

    YanıtlaSil
  4. Gercekten cok begendim basarili bir seri fotonuz cok hosss ayni problemler bende de var kil maskeleri en sevdiğim ve sonuc veren oldu.

    YanıtlaSil
  5. Gercekten cok begendim basarili bir seri fotonuz cok hosss ayni problemler bende de var kil maskeleri en sevdiğim ve sonuc veren oldu.

    YanıtlaSil
  6. Gercekten cok iyi bir ürün bende kullaniyorm en iyi sonuc veren kil maskeleri oluyor bende ayni problemleri ceken biri olarak cok memnunum fotografiniz cok hos olmus:)

    YanıtlaSil