13 Mayıs 2014 Salı

Bitenler :::##:::11:::##:::


1)Sun Clean Islak Mendil: Hayatımda bu kadar iğrenç bir mendil kullanmadım.O kadar küçük ve ince ki bir tanesi kesinkle yetmiyor.Çok çabuk bitti gitti. Kesinlikle bir daha almam.

2)Johnsons Face Care Makyaj Temizleme Mendili: Bittikçe alıyorum annemlere yada şehir dışına gittiğimde makyajımı bunlarla temizliyorum.Elimde flormarın ki var.Bitince tekrar bunlardan alırım.

3)Lux Kulak Çubuğu:İşlevini yeterince yerine getiriyor bence marka olarak bu çubuklarda takıntım yok ne denk gelirse onu alıyorum.Tekrar alınabilir.

4)Avon Super Shock Eyeliner:Bence performansı çok iyi değildi çok çabuk kurudu bir daha almam.

5) Nivea Aleoveralı Dudak Balmı: Bittikçe aldığım bir ürün kokusu hafif ışıltısını çok beğeniyorum.Yenisi alındı bile. :)

6)Golden Rose Graffiti Oje:Bir zamanların meşhur çatlayan ojesi kurudu gitti yenisini almam.

7)Color me Oje: Bimden almıştım hiç beğenmedim bir kere fırçası çok kötü sürerken iz iz bıraktı çöpe gitti.

8)Pastel Parfüm Numumesi Sun:Lila kutudan çıkmıştı kokusu şekerli yazın kullanılabilicek gibi elimdeki parfümler bitince alınabilir.

9) Watsons Göz Bandı:Durduğu yerde kurumuş zaten bir işe yaramamıştı.Çöpe gitti.

3 yorum:

  1. ne güzel bir sürü ürün bitirmişsin,keşke bende bu kadar hızlı olsam:) bu arada blogumdaki çekilişede beklerim sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitirmek için elimden geleni yapıyorum o kadar aç gözlülük yapıp stok yapmışım ki erit erit bitmiyor :) Bu arada çekilişe katıldım umarım bana çıkar sevgiler..

      Sil
  2. Uğurlu bitirmeler daha da:)

    YanıtlaSil