5 Kasım 2014 Çarşamba

Bitenler:::##:::14:::##:::



1)Activex El Sabunu: Bebek doğduktan sonra almıştık,ellerimi çok kuruttu.Bir daha alırmıyım indirimde denk gelirse alabilirim.

2)Elseve Arginine Direnç:Bu seriyi başta pek sevmemiştim fakat sonradan fikrim değişti.Saçlarımdaki dökülmeler zamanla azaldı.Stokta uzun bir süre beni idare edecek şampuanlarım var onlar bitince tekrar alabilirim.

3)Taft Saç Spreyi:Saçlarıma maşa yaptığımda kullandığım bir üründü.Memnun kaldım.Elimde şu an watsonsun spreyi var o bitince indirimde denk gelirse tekrar alabilirim.



5) Adidas Pure Ligttness Vücut spreyi: Çok hafif çok güzel bir kokusu vardı.Bunun deodorantını aldım bayılarak kullanıyorum.

6) Adidas Floral Dream Parfüm:Bana hiç hitap etmeyen bir kokudu.Nasıl anlatsam kokuyu bilemedim. :) tekrar almam.

7) Komili Köpük Sabunları : Çok güzellerdi fakat normak sıvı sabunlara göre hem pahalı hemde çok çabuk bitiyorlar bence pahalıya geliyor indirimde denk gelirse alırım kokularına bayıldım.

8)Cosmo Zone Ozonlu Yüz Yıkama Jeli: Lila kutudan çıkmıştı tester boy kokusu çok kimyasal kimyasal koktu.Temizlemesi fena değildi.Cildim hassas olmasına rağmen herhangi bir alerji yapmadı.Fakat kokusundan ötürü tam boyunu almam.

9) BeBak  Bademli El Kremi: Çantada rahatlıkla taşınabilecek güzel bir üründü 1 tl gibi bir fiyata almıştım.Tekrar alınır.


10) Dalin Nivea Islak Mendilleri: Her ikisinin de kokusuna bayılıyoruz Dalin biraz daha sulu Nivea ona göre kuru kalıyor. Yenileri geldi bile. :)
11) Oriflame Divine vücut Kremi: Çok güzeldi kokusu ama uzun zamandır benimledeydi Kokusu be yapışı değişmiş çöpe gitti.

12) Pure Beauty Maske: Nemlenrmesini beğendiğim güzel bir kağıt maskedi elimde başka ürünler bitince tekrar alırım.
13) Coco Colalı Lip Balm: Bir ara bloğlarda sık görülen bir üründü.Kokusu süper ama nemlendirmesi hiç yok tekrar almam.
14) Avon roll on parfüm: Aromatic isimli bir parfüm bir ara avonda vardı sonradan kalktı.Anason kokusu aldım hep neyseki bitti çok kötüdü.

5 yorum:

  1. Ne güzel ,bir sürü ürün bitirmişsin. Nivea mendilleri ben de beğeniyorum oğluma kullanmıştım. Coca colalı lip balm dudağımı çok ağırlaştırdı ben de sevmemiştim.Köpük sabunların birkaç çeşidini kullandım bence süper ürünler.Sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar çok indirimlerden ürün almışım ki bir çoğu kullanılmadı bile :) O yüzden artık elimkileri kullanıp bitirmeye özen gösteriyorum. :) Bari bozulup çöpe gideceğine kullanayım :) Çoğu mendil pişik yaptı bizde sadece Nivea iyi geldi.Köpük sabunlar çok güzel ama diğerlerine göre pahalıya geliyor çokta çabuk bitiyor.İndirimleri takip etmeli :)

      Sil
  2. Daha nice bitenlere:) ellerini çok kuruttuysa tekrar neden alıp kullanmak istiyorsun? Activexi? Benim kışın elkerim deli gibi kuruyor, o yüzden bal ve sütlü sıvı sabunlara yöneliyorum.Elseve arginine hep almak istedim stoklar izin vermiyor:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Activex elleride bakterileri iyi temizlediğinden, evde de bebek olunca o yüzden tekrar alırım diye düşünüdüm :) Ahh bu stokçu mantık bende başka ürünler alıp deneyim diyorum ama o kadar çok indirimde şampuan duş jeli kozmetik ürün almışım ki kullan kullan bitmiyor. :)) Bir ara kozmetik diyetine girmiştim o ara elimdekileri baya eritmiştim ama diyet bitti bende ki o alışveriş aşkı gene yığıldı ürünler :)

      Sil
  3. Elseve Arginine Direnç benim saç dökülmelerimi azaltmadı her saç tipine uygun değil galiba :(
    Blogunu izlemeye aldım canım ben de bloguma beklerim sevgiler...

    YanıtlaSil