9 Aralık 2016 Cuma

Redist Keratin Yağı

Herkese merhaba, birkaç ay önce siyah beyaz bir hayat bu blogunun yazarı çok sevdiğim blogger arkadaşım Kübra'nın bloğuna konuk olmuştum. Bloğunda redistin keratin yağından bahsetmiştim. Okumayanlar varsa diye bir de kendi bloğumdan aynı yazıyı paylaşıyorum.

Redist Keratin Yağı

 Redist markasını ilk defa bu ürünle tanıdım.Bu ürünü kuaförümün önerisiyle aldım.İnce telli,çabuk yağlanan,birçok kez işleme maruz kalmış oldukça yıpranmış saçlarım var. Bu yağın içinde bulunan keratin saçlardaki bozulmuş olan keratin tabasını tekrardan onararak yıpranmış olan saçların kopma ve kırılmalarını önlüyor.Peki senin saçlarında bu vaadı yerine getirdimi derseniz,size evet diyebilirim. :) Ürünün üzerindeki kullanım şeklinde banyodan sonra nemli ya da kuru saça fındık büyüklüğünde ürün alarak saç uçlarına sürülmesi gerektiği yazıyordu.Ben uzun bir süre bu şekilde kullandım.Sadece nemliken  uçlarına sürüp öyle kurutuyordum.Fakat sonradan yakın bir arkadaşım kuruttuktan sonra da az bir miktarı şaç uçlarıma uygulamamı bu şekilde daha güzel sonuç alabiliceğimi söyledi.Gerçekten de bu şekilde kullandıktan sonra saçlarım hem daha canlı,parlak,yumuşacık ve sağlıklı görünmeye başladı.Saçlarımda açıcı işlemi olmasına rağmen uzun zamandır saç uçlarımda kırılma,kopma (hani derler ya tülü tülü ) olmadı. Ben çok memnun kaldım.Bu arada çokta güzel bir  cam ambalajı var.Cam içinde bulunan ürünler her zaman bana her zaman daha sağlıklı gelir. Bu nedenle ürünü daha çok sevmeme sebeb oldu. Fakat bir dezavantajı var ki son zamanlarda bitse artık dedirtti bana. Eğer ürün saç diplerinize gelirse çok çabuk yağlandırıyor.Bunun dışında hiçbir olumsuz yanını görmedim.

Redist Keratin Yağı

 Redist markasına ait birçok saç bakım ürünü var.Ben bir daha ki sefere argan yağını almayı düşünüyorum.Bu ürün içinde güzel yorumlar okudum. :) Yanlız size küçük bir tavsiyede bulunucam. Eğer redist markasına ait ürün almak istiyorsanız internette fiyatlarını mutlaka araştırın. Ben kuaförümden 45 tl ye almıştım.Aynı ürün internet sitelerinde 20-30 tl arası değişiyor. :) 



18 yorum:

  1. ilk defa duyduğum bu ürünü mutlaka araştıracağım, sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Redist markasının çok güzel ürünleri var. Ama dediğim gibi fiyatları çok değişiyor ben bu ürünü baya pahalıya aldım. :) internette çoğu yerde 20 tl di.

      Sil
  2. O zaman benim de aklımda olsun bu ürün. Saç diplerine değdirmeden kullanırım ^_^ sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. Ben de redist in argan yağını kullanıyorum. Gerçekten çok zor bitiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Argan yağı için olumlu yorumlar okudum bende denemek istiyorum onu :)

      Sil
  4. Oldukça güzel görünüyor, Redist'i kozmetik depolarında görüyorum, ilk fırsatta bakacağım!
    Sevgiler,
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oldukça iyi ürünleri var denk gelirsen mutlaka dene derim :)

      Sil
  5. Ürünün vaadini yerine getirmesi ne güzel...Sağlıkla kullanın...

    YanıtlaSil
  6. Selamm :) bende ilk kez duydum bu ürünü. denenebilirmiş gerçekten :) güzel günlerde kullanın. bu arada yeni geldim blogunuza sizi de beklerim takipteyimm :)

    YanıtlaSil
  7. Kuaforler ne yazık ki çok pahalıya satıyor bu tarz ürünleri. Size önerim n11 'e bakmanız. 15.75 e kargo dahil satan satıcı dahi vardı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ürünü aldıktan sonra bakmıştım içime oturdu verdiğim para bu tarz ürünleri internetten almak daha mantıklı :)

      Sil
  8. Awesome, I've never heard about!
    Great blog! I'm following you! Follow back?***
    http://omundodajesse.blogspot.pt

    YanıtlaSil
  9. Merhaba. Blogunuzu yeni keşfettim ve takipteyim. Sizide kendi bloguma beklerim :) www.nurundelidolublogu.tk

    YanıtlaSil
  10. Harika bir ürün, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  11. Çok ilginç bir ürün.İlk defa gördüm.Güzel bir paylaşım.

    YanıtlaSil