14 Ocak 2017 Cumartesi

Avon Outspoken Parfüm Serisi


Herkese merhaba, 
bugün sizlere avon markasının outspoken isimli Fergie'nin reklam yüzü olan parfümlerinden bahsedicem. 

Outspoken by Fergie

Ben bu kokunun müptelası oldum. Koyu mor renkli olan şişeyi ilk çıktığı zaman kullanmış ve çok sevmiştim. Hani derler ya parfüm kişinin imzasıdır diye bu mor renkli olanda benim imzam oldu. 2010 yılından beri bittikçe devamlı alıyorum. Diğer renkleri de çıkınca denemek istedim. Fakat mor olanın yerini tutmadılar. Çiçeksi ve meyveli bir koku. İçince yaban mersini,ahududu ve yaban çileği var.

Outspoken Fresh by Fergie 
Birkaç yıl önce yaz başında aynı serinin fresh olanı çıktı.Bu seriyi çok sevdiğimden birde bundan denemek istedim. Ama Edp olmasına rağmen kalıcığı çok iyi değildi. Bu parfüm biraz daha hafif bu da çiçekçi ve meyveli kokular olarak geçiyor. Bunun içeriğinde portakal çiçeği yaprakları,beyaz şeftali nektari ve liçi meyvesi çiçeği içeriyor.

Outspoken Party by Fergie 
Son olarakta bu son çıkan party olanından almıştım.Bunda ise meyveli koku daha ağırlıkta hissediliyor. İçeriğinde ateşli şalayık,frambuaz ve sandal ağacı var. Bunun kokusuda edp olamasına rağmen çok kalıcı değil. 

Avon bu seriyi sanırım artık kataloglarda üretmiyor. Çünkü son baktığım kataloglarda artık görmemeye başladım. Fresh ve party olanı çok sevmedim ama ilk çıkan koyu renkli olanı çok seviyorum. Son alışverişimde 3 tane almıştım. :) Artık son şişeyi açtım. Umarım tekrar kataloglarda yerini alır. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere sevgiler...

9 yorum:

  1. Avon parfümleri çok seviliyor bende bir denemeliyim artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günlük kullanım için oldukça iyiler bence :)

      Sil
  2. Avon parfümlerini hiç denemedim ancak, bunların şişeleri çok güzelmiş :) Güzel günlerde kullanın, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günlük kullanım için oldukça iyiler :) Evet şişeleri çok tatlı :)

      Sil
  3. Siyah şişeyi ilk kokladığımda ben de çok sevmiştim; sonra indirimini bekleyeyim dedim ve sonra da unutmuşum. Güle güle kullan hepsini, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Benimde içlerinde favorim o oldu. :)

      Sil
  4. Oturup sabahlara dek ağlamak istiyorum bu kokunun ardından. Katalog parfümü almayacaksın. Sonra böyle kalıyorsun işte. İşte bu benim kokum dediğim tek parfüm. Bilsem katalogdan kalkacak depolardım. Bilemedim. Benzer çok koku aradım ama nafile... Çok üzgünüm çok.

    YanıtlaSil
  5. Oturup sabahlara dek ağlamak istiyorum bu kokunun ardından. Katalog parfümü almayacaksın. Sonra böyle kalıyorsun işte. İşte bu benim kokum dediğim tek parfüm. Bilsem katalogdan kalkacak depolardım. Bilemedim. Benzer çok koku aradım ama nafile... Çok üzgünüm çok.

    YanıtlaSil
  6. Avona tekrar gelsin bu parfum lutfen

    YanıtlaSil