3 Ocak 2017 Salı

Bioderma Sensibio H2O -Hassas Ciltler için Miseler Su-

Herkese merhaba, bugün sizlere çok severek kullandığım verdiğim bir kuruşa değen biodermanın hassas ciltler için ürettiği miseler suyundan bahsedicem.

Bioderma Sensibio H2O  -Hassas Ciltler için Miseler Su-

Miseler sular son birkaç yıldır hemen hemen her marka tarafından üretilmeye başlandı. Benim ilk kullandığım marka biodermadır. Fiyat olarak diğer markalara göre biraz daha pahalı ama temizlemesi, temizleme sonrası yüzdeki verdiği his diğer markalara göre bence daha iyi. 500 ml olan bu ürün her gün kullanmama rağmen yaklaşık olarak 6 ay gitti. Yüzümde makyaj olsun olmasın bu tarz temizleyicilerle gün içinde oluşan kiri,tozu, makyaj kalıntılarını temizledikten sonra ardından yüz yıkama jeliyle temizleme yapıyorum. Neredeyse hemen her gün kapatıcı, fondeten ya da bb krem kullanmama rağmen yüzümde sivilce olmuyor. Sizin severek kullandığınız tavsiye edeceğiniz miseler suları postun altına yorum olarak bırakırsanız sevinirim. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere sevgiler...

7 yorum:

  1. yani kullanıyorum seviyorum ama çok da vazgeçilmez değil benim için o kadar çok misel su var ki artık.. cyrene falan daha iyi bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cyrene kullanmadım hiç elimdeki bitince ona bakayım :)

      Sil
  2. Bi bakalım o zaman elimde ki bitince... Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğu sitede 1+1 şeklinde güzel indirimler oluyor. Baya da uygun oluyor öyle :)

      Sil
  3. Bende bunu denemedim teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  4. Alacaklarım Arasına Ekledim 💞

    YanıtlaSil