7 Ocak 2017 Cumartesi

Farmasi Facial Cleanser Milk-Kuru ve Hassas Ciltler için Gül Suyu ve Aleovera Özlü Temizleme Sütü

Herkese merhaba, bugün sizlere farmasi markasının hassas ve kuru ciltler için gül suyu ve aleovera özlü temizleme sütünden bahsedicem.

Farmasi Facial Cleanser Milk-Kuru ve Hassas Ciltler için Gül Suyu ve Aleovera Özlü Temizleme Sütü

 Normalde krem tarzı temizleyicileri kullanmayı çok sevmiyorum. Cildimi sanki temizlemiyormuş gibi geliyor. :) Köpüren bir ürün kullandığımda içim daha rahat ediyor.:) Fakat bu ürün benim bu önyargımı kırdı. Ben bu ürünü oriflamedan aldığım yüz temizleme cihazı ile birlikte kulladım ve çok sevdim. Yüzümü yumuşacık yaptı. Hassas cildimde herhangi bir reaksiyona sebep olmadı.Ayrıca içeriğinde paraben yok. Kokusu deseniz mis gibi gül kokuyor. Cildinizin neme ihtiyacı varsa bu ürüne bir şans verebilirsiniz. Ürünün fiyatı da oldukça uygun. Dönem dönem de farmasi kataloglarında bu ürünü toniğiyle beraber paket olarakta daha da uyguna bulabilirsiniz. 

Ürünün toniğini bu hafta Bloggerlar Paylaşıyor Sitesinde yazdım Okumak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere sevgiler...


6 yorum:

  1. Makyaj temizleme sütlerini ben de kullanıyorum ama sadece makyajımın kabasını almak için. Yüzümü iyice yıkayıp arındırmadan sonuç içime sinmiyor. Paraben içermemsine sevindim :) Güle güle kullanın, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da sanki temizleme yapmıyormuş gibi geliyor. :) Teşekkür ederim. SEvgiler..

      Sil
  2. Temizleme sütleri ile pek aram olmasa da Farmasi olmasından dolayı bir şans verebilirim. Bir de yakınımda Farmasi satan biri olsa:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farmasinin ürünlerini çoğu network firmasından daha çok sevdim. Deneyin derim memnun kalabilirsiniz.Sevgiler...

      Sil