5 Ocak 2017 Perşembe

Maybelline Rocket Volum Express Rimel

Herkese merhaba bugün sizlere maybelline markasına ait siyah renkli rocket volume rimelinden bahsedicem.
Maybelline Rocket Volum Express Rimel

 Maybelline markasının rimellerini çok başarılı buluyorum. Marka devamlı yeniliğe giderek hemen her kirpiğe uygun rimel üretiyor. Bu rimeli reklamlarda görerek aldım. Her ne kadar reklamlardaki kadının kirpikleri gibi olmasa da 😂 ( bu tarz reklamlarda takma kirpik kullanıyo olmalılar.) benimkileri de tek tek ayırarak hacim kazandığıp dolgunlaştırdı. Bir rimelden beklediğimi karşıladı.

Maybelline Rocket Volum Express Rimel
Ben genellikle silikon fırça rimelleri daha çok seviyorum. Bu rimelin de fırçası silikon. Başlarda yapısı çok ıslak olduğundan kirpiklerimde yapışma çok yapmıştı fakat zamanla kurumaya başlayınca yapısı çok güzel oturdu.  

Maybelline Rocket Volum Express Rimel
Her ne kadar rimelleri 6 ay içinde bitirilmesi önerilse de ben her gün kullanmama rağmen 6 aydan biraz daha fazla kullanıyorum. Bende ki rimeller hemen kurumuyor birde elimde hep birden fazla açılmış rimel oluyor. Silikon, çok tombul olmayan fırçaları seviyorsanız indirimlerde şans verebilirsiniz. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere sevgiler...

14 yorum:

  1. benim de maybelline'nin merak ettiğim rımellerinden , bende rımeli o kadar çok seviyorum ki her zaman en az 5-6 tane aynı anda kullandığım rımel oluyor..Aslında çokta iyi bir durum değil ama ne yapalım kadınız:)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru diyorsun :) iyi mi yoksa kötü mü yapıyoruz aynı anda bir sürü rimeli aynı anda açmakla ama çok seviyorum bende :)

      Sil
  2. Maybelline rimelleri genelde böyle oluyor sanırım.Önce ıslak sonra kıvamı oturuyor. Keşke kirpikteki duruşunu da görebilseydik çok iyi olurdu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sanırım en kısa zamanda bir düzenleme yapmalıyım :) Teşekkürler. :)

      Sil
  3. Benim kirpilerimi aşırı derecede döktü ya :(

    YanıtlaSil
  4. Ben ilk başta fırçasıyla anlaşamamıştım, bana çok büyük gelmişti. Fakat alışınca sevdim, günlük olarak güzel bir rimel bence de :) Güle güle kullanın, sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Merhaba yeni kesfettim takipteyim sizide beklerim😊http://sukranceliker.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  6. Maybelline maskaralarını genel olarak seviyorum :) teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oldukça geniş yelpazesi. :) Herkese uygun bir ürünü var. :)

      Sil
  7. Ben kullandığımda akma yaptığından sevemedim maalesef bir de o tombiş yapısından dolayı ergonomik gelmemişti. Sizin beğenmenize çok sevindim, sevgiler <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende hiç akma yapmadı. Aslında genel olarak maskaralarım akma yapmaz.:) SEvgiler...

      Sil