3 Mart 2015 Salı

Rimmel London Salon Pro-307 Grape Sorbet Oje



Herkese merhaba,uzun bir aradan sonra bugün son zamanlarda severek kullandığım ojemden bahsedicem.Oje yazısı yazmayalı neredeyse 10 ayı geçmiş. :) Umarım bundan sonra sizlerle daha sık olurum.



Bugün sizlere rimmel markasının 307 numaralı grape sorbet isimli sedefli parlak pembe renkli ojesinden bahsedeceğim.Sedefli ojelerden aslında hiç hoşlanmam fakat bu ojeyi sedefli olmasına rağmen severek kullanıyorum.



Rimmelin ojelerinin yapılarını,kalın fırçalı olmasını kolay sürümünü seviyorum.Kullananlar arasında aynı sorunu yaşayan var mı bilmiyorum ama bu ojeler tırnak uçlarından 1.günün sonundan soyulmaya başlıyor.Hangi rengini aldıysam hep aynı sorunla karşılaştım. Nese bu oje için konuşacak olursak bir kere dikkatli sürmek gerek sedefli ve parlak olmasından dolayı düzgün sürülmezse yol yol fırça izi kalıyor.Fotolarda görüleceği gibi bende bu sorunu gayet net görebilirsiniz.:)




 Watsonslarda satılan rimmel markasının ojeleri dönem dönem 3 al 2 öde gibi kampanyalara giriyor.Markanın renk skalası oldukça geniş indirim zamanlarında şans verin derim. :)

3 yorum:

  1. Rimelim ojeleri çok beğeniyorum :)s

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar güzel bir renk bu böyle :) malesef soyulma durumunu ben de yaşıyorum ama renkleri çok albenili bu serinin :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba;
    Bu ojenin rengi çok güzelmiş.Üniversiteye giderken en çok kullandığım tondu.Paylaşımınız için teşekkürler.Sizi takibe aldım.Banada beklerim.:)
    http://elmasekerimm13.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil