17 Kasım 2016 Perşembe

İXORA LA ROSE EDP PARFÜM

Herkese merhaba, geçen hatfa ixora türkiye ekibinden çok güzel bir kargo aldım. Denemem için bana çok güzel ürünler göndermişler. Bugün sizlere bu kargodan çıkan mis kokulu bir üründen bahsedicem.

  2000 yılından beri faaliyet gösteren ESPAŞ kozmetik tarafından üretilen ixora markası hem ülkemize hem dünyaya kaliteli ürünler sunmaktadır. İxora markasının geniş yelpazeli ürünleri var;oda parfümü, bay bayan parfüm, kremler,kil maskeleri, sıvı sabunları bunlardan sadece birkaçı. 

İXORA LA ROSE EPD PARFÜM


Bende sizlere bugün ixora markasına ait LA ROSE isimli parfümünden bahsedicem. İlk olarak bu parfümün şişesi dikkat çekiyor. Şişenin üzerindeki pembe çiçek ismiyle çok uyumlu bir görüntü oluşturuyor. Bir parfümde ne ararsınız? Ben kalıcılık ararım ilk olarak. Bu parfüm oldukça kalıcı buda benim gözümde başarılı olmasındaki en büyük etken oldu. Gelelim kokusuna bir ürün yorumu yazarken en zorladığım parfümdür. 😃 Çünkü her tende farklı, herkesin anlatımı değişik olabilir.



İXORA LA ROSE EPD PARFÜM
Mystical Garden serisinde olan bu parfümün 4 çeşidi mevcut. Firma bu parfümü tutkulu ve parıltılı ruhu temsil ettiğini söylemiş. Ürünün üst notası portakal orta notası ise gül ve şalayık dip notası ise beyaz misk. Zaten parfümü sıktıktan bir süre sonra gül kokusunu alabiliyorsunuz. Çiçek kokularını seven birisi olarak bu parfümü çok sevdim. Kullanmaya başladığım günden beri herkes parfümümün ismini sordu. 😄 100 ml olan bu parfüm oldukça da bereketli. 2 fıs yapsanız bile buram buram kokuyorsunuz.

İXORA LA ROSE EPD PARFÜM

  İxora markasının ürünlerini incelemek için buradan firmanın interenet sitesine ulaşabilir veya alışveriş yapmak isterseniz www.bulsakalsak.com/ sitesinden alabilirsiniz. Buradan tekrar ixora türkiye ailesine bu güzel ürünle tanışmamı sağladıkları için çok teşekkür ederim. Sevgiler...

5 yorum: