29 Ocak 2017 Pazar

Bitenler::::17::::.


1) Konazol Vucüt Şampuanı: Bu ürünü eşim kullandı yazın sırtında bir kaşıntı oldu. Doktor bu ürünü önerdi mantara karşı koruma sağlamak amaçlı. Çok sevmiş öyle dedi :)
2)Gülşah Asetonsuz Oje Temizleyici: Koyu renkleri temizlemesi güzeldi. Elimde çok fazla oje temizleyicisi var denk gelirsem yine alırım.
3)Bioder Tüy Azaltıcı Yüz Kremi: Düzenli kullanmadığım için sonuç alamadım. İçinde az bir şey kalmıştı açalı uzun zaman oldu diye çöpe gitti.
4)Nivea All-In-1 Hepsi Bir Arada Temizleyici: Başlarda çok sevmemiştim fakat sonraları çok beğendim. Banyo sırasında peeling gibi uygulayarak daha güzel sonuç aldım. Elimdekiler bitince tekrar alırım.
5)Yves Rocher Hassas Ciltler için Yatıştırıcı Tonik: Çok seviyorum bir ara indirimden abarttıp baya bir stok yapmıştım. Son 1 tane kaldı. Bittikçe alıyorum.


6) İnci Disk Pamuk: Güzeldi çok fazla tükettiğim için nerde ucuzsa ordan alıyorum. Denk gelirse yine alırım.
7)Lux Pamuk: Normal pamuk bizde daha uzun süre gidiyor. Yumuşak güzel bir ürün en büyük boyundan aldım uzun zaman gider artık :)
8)Avon Outspoken by Fergie Vucüt Losyonu: Parfümüne bayılıyorum fakat bunun kokusu baya hafifti tekrar almam zaten satıştan da kaldırmışlar.
9) Avon İncandessence Edp Parfüm: Kokusu çok hafif dönem dönem özellikle yaz aylarında denk gelirse alıyorum. Bu çanta boyu çok iyidi. Küçücük çantaya atmalık.

16 yorum:

  1. Yves Rocher tonik benim de aklımda olsun😊 Darısı yeni açılan ürünlerin başına diyorum. Ellerinize sağlık, sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Ben düzenli kullanmadım hiç o yüzden faydasını görmedim.

      Sil
  3. Lüx pamukları kullanamıyorum ben, gıcır gıcır geliyor bana, elimi bile süremiyorum...

    YanıtlaSil
  4. yves rocher toniği merak ettim tam bir tonik bağımlısı oldum zaten ben :-))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok sevdim. İndirimlerde bir sanş ver derim. :)

      Sil
  5. Bayılıyorum bitenler yazılarını okumaya, gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
  6. Avon'un bu parfümünü çok kişide görüyorum, bir denk geldiğimde koklamak şart oldu :) yenilerini güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  7. gitsin eskiler gelsin yeniler der yeni ürün yorumunlarını beklerim :) sevgiler..

    YanıtlaSil