28 Ekim 2016 Cuma

Milk Shake Kremsi Durulanmayan Saç Köpüğü

Herkse merhaba, bugün sizlere severek kullandığım milk shake markasına ait kremsi durulanmayan saç köpüğünden bahsedicem. 

Milk Shake Kremsi Durulanmayan Saç Köpüğü
Milk shake markasını ilk 5 yıl önce gittiğim bir kuaförde duymuştum. Saçımı markaya ait boya ile boyamışlar ve çok memnun kalmıştım. Aynı gün de kuaförüm bu markanın saç köpüğünü uygulamıştı saçıma. Bu gittiğimde kuaförümde bu üründen görünce hemen 1 tane kaptım. Çünkü piyasa da bu ürün gibi birçok ürün çıkmasına rağmen bence milk shake markasını hiçbiri tutmuyor.

Milk Shake Kremsi Durulanmayan Saç Köpüğü
İlk olarak bu ürünün kokusu insanı sarıyor. Nasıl desem krem şanti gibi sütlü bir kokusu var. Kokusu saçınızdan birkaç gün geçmesine rağmen gitmiyor. Benim bu üründe en sevdiğim yanı ise saça bir çok güzel bir yumuşaklık vermesi.Ve kolayca taranması. 

Milk Shake Kremsi Durulanmayan Saç Köpüğü
Ürünün çok güzel bir ambalajı var. Ürünü çalkalayıp ters çeviriyorsunuz ve sıkıyorsunuz. Köpük form bu şekilde elinize sanki bir pasta kremasıymış  gibi geliyor. Ürünü nemli saça uygulayıp tarıyorum ve ardından saç kurutma makinası ile kurutuyıorum. Saçlarım yumuşacık oluyor. Benim için tek olumsuz yanı şaçlarımı çabuk yağlandırması oldu. Onun da şöyle olduğunu düşünüyorum instagramdan takip edenler bilir geçen hafta saçımı kestirdim. Biraz kısaldığı için sanırım ürünü saç diplerime de bulaştırıyorum. Bunun dışında benim uzun zamandan beri ara ara aldığım ve çok severek kullandığım bir ürün. Ben ürünü 60 tl ye aldım. Internet sitelerinde daha uyguna bulabilirsiniz.

Milk Shake Kremsi Durulanmayan Saç Köpüğü
Siz saç bakımında neler kullanıyorsunuz. Yorum bırakırsanız sevinirim. Sevgiler...

14 yorum:

  1. bende bu ürünü severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. güzel bir ürüne benziyor aslında :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir köpük kokusu da şahane 😍

    YanıtlaSil
  4. Merak ettiğim bir ürün. Ürünlerin orijinallerinin yerini hiçbir şey tutmuyor bence de

    YanıtlaSil
  5. Kokusu yüzünden yiyesim geliyor :))

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel yazı olmuş. Avon'un bir saç köpüğünü bende bloğumda yorumladım. Bakmanızı tavsiye ederim :) Bloğunuzu takipe aldım bende beklerim.. <3

    YanıtlaSil