11 Ekim 2016 Salı

Oriflame Paradise Limited Edition EDP


Herkese merhaba,bugün sizlere oriflame markasına ait paradise isimli parfümünün çanta boyundan bahsedicem. Biz kadınlar her daim yanımızdan eksik etmediğimiz eşyalardan bir diğeri de parfümdür. Bende parfümsüz yapamayanlardanım. Bu sebeble çanta boy parfümleri seviyorum.Hem az yer kaplıyor. Hem de taşıması büyük şişelere göre kolay oluyor. Oriflame da zaman zaman çanta boy dediğimiz limited edition parfümleri katalogta şatışa sunuyor. 


Oriflame markasının parfümlerinin çoğunu seviyorum. Hem uygun fiyatlı oluyor hemde kalıcı oluyorlar. Oriflame markasının çok satılan parfümlerinden biri olan paradise parfümünü ben çok beğendim. Ben bu parfümünü yazın kullanamadım. Kokusu yaz ayları için ağır geldi. Fakat kış aylarına inanılmaz yakışıyor. Ben yazları şekerli,çiçeksi kokular tercih ediyorum.  Paradise in iki çeşidi mevcut bende ki pembe olan birde mavi olanı varki o da çok güzel kokuyor. Paradise misk,sedir ağacı ve gül biberi içeriyor. Zaten sıktığınızda çok hafif biber kokusunu alabiliyorsunuz.


Bu minnak şişe 30 ml orjinalı ise 50 ml. İndirimsiz katalog fiyatı 107,90 tl olan bu parfüm dönem dönem %50 indirime giriyor. Farklı değişik tarz kokular sevenler indirimde bu ürünr fırsat verebilir.

5 yorum:

  1. Koku benim için fazla baharatlı; ama şişesi pek şirinmiş. Paradise isminden daha yazlık bir parfüm beklerdim aslında, tezat olmuş :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu biraz baharatlı ama mavi olanı inanılmaz güzel yaz için çok uygun :) teşekkür ederim sevgiler.

      Sil
  2. bunun şişesine bayıldım ben..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oriflame şişe konusunda gerçekten çok başarılı :)

      Sil
  3. Bu kokuyu bulabilirmiyiz oeki uzun zamandor ariyorum

    YanıtlaSil