28 Eylül 2016 Çarşamba

ABC Parfumia Yumuşatıcı

Herkese merhaba,sizlere bir yazı serisi hazırlamaya karar verdim. Hep kozmetik hep kozmetik olmasın ama değil mi :) Evde kullandığım memnun kaldığım ve memnun kalmadığım ürünlerden bahsedicem.


Biz bayanlar koku konusundan oldukça titiziz.Parfüm olsun,oda kokusu olsun,yüzey temizleyicilerden tutun da çamaşırlara kadar hep güzel, ferah koksun isteriz.Benim de olukça fazla olan bir koku takıntım var.Özellikle de yıkadığım çamaşırlarda :) Bu yüzden bu yazı serisinde sizlere ilk olarak kullandığım yumuşatıcılardan bahsedicem. 



Çamaşırlarımı makinadan alıp astığımda mis gibi kokusu çok hoşuma gidiyor.Fakat bazen kuruduktan sonra o güzel kokudan eser kalmıyor.Bazı ürünler var ki yıkadıktan sonra bile aylarca aynı koku üzerlerinde kalıyor.İlk olarak hem fiyatıyla hemde kokusuyla devamlı kullandığım bir üründen bahsedicem.Abc markası çocukluğumdan beri var.Bu marka birkaç yıl önce tekrardan yenilenmeye gitti ve ambalaj konusunda olsun ürün çeşitlerinde olsun tekrardan raflarda yerlerini aldı.Bende A101 marketlerinde devalı karşılaştığım bu markanın birçok ürününden kullandım.Kiminden memnun kaldım,kiminden de bitsin bir an evvel diye gözünün içine baktım.Bu markanın bir yumuşatıcıları varki kullandığım çoğu markadan çok çok iyi.



Benim için yumuşatıcılarda öncelik kokudur.Yumuşatması 2. planda kalır.Bu ürünün koku kalıcığı MUHTEŞEM! Geçen sene yıkadığım uyku setinin parçalarını çıkardım 2 gün önce ve mis gibi kokusu odaya yayıldı.Çok şarşırdım çünkü bu zamana kadar hiç bir üründe uzun süreli kokuyu almadım.Evet dediğim gibi çok kalıcılar,yumuşatması diğer ürünlere göre bir tık geride.3 çeşidi olan bu ürünlerin ben çok pembe olanını seviyorum.Daha çok nevresim,havlu gibi çamaşırlarda kullanıyorum.,Hem fiyatı inanılmaz ucuz 30 kullanımlık şişesi 3,45 tl. A101 lere gittiğinizde mutlaka bir deneyin. Sevgiler...

3 yorum:

  1. Yumuşatıcı anca battaniye filan yıkadığımda kullanıyorum. ABC nin siyahlar için olan deterjanını almıştım denemek için, çok güzel çıktı. Kokusu da şu ana kadar kullandığım diğer deterjanlara göre daha kalıcı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet siyahlar için olanından bende kullandım gayet güzeldi. :)

      Sil
  2. Aslolan Güzellik ABC'nin bu yumuşatıcılarını bir ara ben de kullanmıştım.En çok ta pembe olan gül kokulusu hoşuma gitmişti...

    YanıtlaSil